18 februarie 2015

PDFrizator 0.6.0.29

PDFrizator este un instrument freeware pentru a crea prezentări PDF, cu posibilitatea de a seta efectul de tranziţie intre  paginile PDF,  timpul de vizualizare şi muzică de fundal. Acest lucru poate fi făcut pentru fisiere PDF deja existente, sau din diferite formate de tip de fişier acceptate, care pot fi convertite, vizual şi combinate, în acelaşi proiect.
Pentru ca are posibilitatea de a converti mai multe formate de fişiere, PDFrizator este, de asemenea, un instrument la îndemână pentru a rapid, şi vizual, să creaţi fişiere PDF.
Caracteristici cheie
* Crearea prezentărilor PDF
* Conversia mai multor formate de tip de fişier (e.g. .gif, .jpg, .png, .tif, .cbr, .cbz,...)  în PDF.
* Suport pentru adaugare tipuri de fişiere la proiect utilizând linia de comandă, Shell drag and drop, de căutare pe Internet, sau lipire din clipboard Windows.
* Resource Explorer, posibilitatea de a răsfoi fişierele locale şi cele online folosind servicii de Internet, cum ar fi: imagini Bing, imagini Google, Picasa, Flickr şi Twitpic.
* Advanced Sound Explorer, cu player-ul încorporat, pentru a selecta cu uşurinţă fişiere locale de muzică, sau găsite în Internet, căutarea în site-uri, cum ar fi SoundCloud.
* Vizualizare şi conversia, cu uşurinţă .cbr şi .cbz Comic Books(cărţi cu benzi desenate) în PDF.
* Acquire(captare) din surse TWAIN
* Vizualizare lipire, stergere, rotire, rearanja şi setarea dimensiunii paginii PDF rezultate.
* GUI avansată.
* Posibilitatea de instalare în modul portabil

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu