03 octombrie 2014

USB Guardian 3.7.0.0

USB Guardian este o aplicaţie software specială care previne infectatarea computerul cu viruşi, viermi sau alte ameninţari. USB Guardian vă permite să vă bucuraţi în condiţii de siguranţă la partajarea de fişiere folosind o unitate USB pentru copierea fişierelor. Filme, mp3-uri, documente şi imagini pot fi copiate de la un computer la altul, fără grija de a se infecta  prin USB.
Interfata este foarte curată şi bine organizată, astfel încât se poate accesa toate funcţiile cu un efort minim. Puteţi găsi mai multe detalii despre modul în care USB Guardian protejează PC-ul împotriva viruşilor şi viermilor de pe această pagină.

USB Guardian este capabil să identifice ce unitate flash USB se introduce şi detectează fişiere potenţial periculoase din unitate. În scopul de a reduce riscul, primul pas este întotdeauna de a minimiza şi controla daunele şi acest lucru înseamnă izolarea fişierului autorun.inf din dievice amovibil şi blocarea accesului la el. În această stare, USB Guardian consideră resursa USB ca blocată.

Următorul pas este de a determina ce fişiere suplimentare ar putea reprezenta o ameninţare pentru sistemul dvs. şi de a le bloca, de asemenea. Acest lucru este realizat prin analiza fişierului autorun.info şi extragerea toate referinţele la fişierele executabile care ar putea să ruleze de la introducerea pe unitatea USB.

Atenţie!  Are inclus în pachet un alt program.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu