18 ianuarie 2014

Free Audio Video Studio 7.8.1

Free Audio Video Studio este o colecție cuprinzătoare instrumente multimedia și de producție de documentare, care conține mai multe programe extrem de la îndemână și usor de utilizat: -convertoare audio și video, instrumente pentru crearea CD / DVD / ISO,  prezentări(slideshow & GIF animation) PDF convertor, scanare și instrumente de OCR, etc
Cu această suită puteți converti fișierele audio cum ar fi MP3, WMA, WAV, OGG, M4A, etc și fișiere video, cum ar fi MP4, 3GP, FLV, AVI, MOV, și așa mai departe la formate în funcție de cerințe. Cu instrumentele CD / DVD / ISO, puteți arde cu ușurință CD-uri audio de la biblioteca de muzică, de a crea video DVD din colecția dvs. de filme și de a face ISO de la fișiere și discuri și arde ISO pe CD / DVD.
Image Tools vă permite să creați animații GIF de la video și face prezentarea de fotografii și imagini. Programe de documentare vă permite să scanați documentul pe hârtie în PDF și converti PDF la MS Word, TXT sau imagini, converti imaginile în format PDF și așa mai departe. Cu această suită all-in-one va simplifica rapid și ușor video, audio, imagine și de lucru document.

Atenție la instalare! Are inclus toolbar și oferă instalarea unui alt program.

Pagina web 
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu