24 noiembrie 2014

WhoCrashed 5.02

WhoCrashed indică driverele care au cauzat caderea computerului, blue screen of death, cu un singur clic. În cele mai multe cazuri se poate identifica driverele care produc defectiunea pe sistemul informatic în trecut. Aceasta analizaeaza "post-mortem" caderea sistemului şi prezintă toate informaţiile culese într-un mod uşor de înţeles.
În mod normal, abilităţi de depanare şi un set de instrumente de depanare sunt necesare pentru a face analiza accidentului. Prin folosirea acestui utilitar nu aveţi nevoie de aptitudini deosebite de depanare pentru a putea afla ce drivere sunt cauza problemelor la computer.
Totuși programul este recomandat a fi folosit doar de cei care au cunoștinte avansate în domeniu.

Notă.
Reţineţi că WhoCrashed nu poate fi 100% sigur cu privire la driverele care sunt responsabile pentru caderea computerului. De asemenea, un driver poate fi capabil de a cauza probleme la un alt driver care rulează în acelaşi dispozitiv.  
Deci, retineti, acest software nu garantaza ca va identifica vinovatul, în fiecare caz, dar de cele mai multe ori o face.
WhoCrashed se bazează pe Windows Debugging Package (WinDbg) de la Microsoft. Dacă acest lucru nu este instalat, WhoCrashed va descărca şi extrage acest pachet în mod automat pentru tine.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu