21 iulie 2014

Paragon Rescue Kit 14

Paragon Rescue Kit  este soluţia de prim-ajutor pentru a rezolva majoritatea problemelor de pornire a computerului pentru a vă recupera imediat datele pierdute! Rescue Kit poate de asemenea să recupereze partiţii pierdute, să vizualizeze şi să modifice setările din orice regiştrii de sitem ai Windows în modul offline, să stabilească o conexiune la internet care să funcţioneze cu resurse publice pe net, să şteargă în mod sigur date şi orice parolă de utilizator de sistem Windows.
Protejați datele cu Paragon Bootable Recovery CD.
 Nu așteptați să apară un dezastru care să lovească înainte de a utiliza Kit de salvare . Arde software-ul descărcat pe CD / DVD și să fie pregătit pentru orice situație .
 Fixare ușorară probleme boot .
Opțiune de Boot Corrector rezolvă diverse probleme care pot apărea în timpul procesului de boot al sistemului . Aceste probleme pot fi cauzate de erori de program , greșeli de utilizator , sau devin rezultatele activității unui virus de boot . Boot Corrector vă permite pentru a vindeca majoritatea problemelor de boot pentru sistemul de operare Windows și vă oferă acces la datele dumneavoastră !
Salvare date personale .
 În cazul unei defecțiuni de sistem , cauzate fie de un atac de virus sau de corupție fișier , puteți prelua informații valoroase de la discuri și să le copiați într-o altă unitate locală , partiții sau a salva datele de pe CD/DVD . ExpertulFile Transfer vă ajută să exportați date la fel de ușor și convenabil posibil .

Partition Undelete . 
Atunci când pur și simplu ștergeți o partiție ( fără ștergere suplimentară ) programul de gestionare a discului elimină doar referirile la ea în tabelul de partiții , lăsând astfel posibilitatea de a se recupera mai târziu . Undelete Partitions Wizard vă permite să găsiți și să recuperați aceste partiții . O partiție restaurată va fi pe deplin funcțională , atâta timp cât celelalte partiții nu au fost create , mutate sau depășit spațiul de pe disc .

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu