10 februarie 2014

Easy-PC Navigator 1.0.0

Easy- PC Navigator este un program simplu și direct, dezvoltat să ofere un mijloc la îndemănă pentru a accesa diferite zone de pe un computer pe care rulează Windows 8.
Trecerea la noul sistem Windows 8 este pentru unii utilizatori destul de compicată, ceea ce face dificilmodul de a găsi programele lor preferate sau pentru a deschide directoarele lor de lucru cele mai utilizate.
Easy- PC Navigator vă poate ajuta să accesați domeniile importante ale computerului mai rapid, fără a vă pierde în modificările de ecran din Windows 8. Interfața aplicației este destul de simplă, ceea ce o face accesibilă pentru toată lumea .Acesta dispune de un set de șase butoane cu mai multe opțiuni(butonul "i"este pentru pagina web a programului), astfel încît să puteți accesa rapid zone de pe PC cu doar un clic sau două.

Easy- PC Navigator are un buton "Power Options", care vă permite să faceți instantaneu "Shutdown",
"Restart", "Switch User", " Sign Out " sau " Lock "
 Puteți accesa "Library(Biblioteca)"pentru a vizualiza conținutul "Documente", "Download" , "Muzică " , " Imagini " sau dosare " Video " precum și "Desktop" sau "Programe Start Menu"
Easy- PC Navigator vă permite să ajungeți ușor la funcțiile de sistem pe care doriți să lucrați. Puteți accesa direct "Control Menu", "Action Center", "Administrative Tools", "Device Manager", "Sound and Audio", "User Accounts", "Network Connections" și multe alte secțiuni , cu un singur clic .

Alte butoane vă ajută să accesați "Devices and Printers", "Personalization" sau "My Computer" .

Pagina web
Descarca 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu