07 aprilie 2014

Registry Optimizer Free 2.6.0.6

Registry Optimizer Free este o excelenta suită de optimizatore  registry. Cu funcţiile de diagnosticare de curatare,  de reparaţii şi alte utilităţi, în plus, este extrem de apreciat pentru cerinţele de reparare, de protecţie a vieţii private şi de optimizarea sistemului.
Registry Optimizer Free este un program all-in-one, şi va asigura de scanare, curăţare şi optimizarea computerului cu zero atingeri(de maus sau taste). În mod normal, fiecare calculator trebuie să aibă intrările nedorite şi dublate din registru curăţate. Dar nu fiecare utilizator de computer ştie ce să facă şi ce date poate elimina. Prin urmare, intrările de registry depăşite,  fisierele junk se acumuleaza şi să deţin un spaţiu mare în sistem. De aceea, computerul rulează tot mai lent şi nu poate lucra la întregul său potenţial.
Registry Optimizer Free ajută la menţinerea securităţii prin abordări de detectare şi ştergerea urmelor potenţial periculoase de identitate din activităţile de Internet.  
Registry Optimizer Free ce nu este de va lua doar grija registru, are, de asemenea, utilitati suplimentare gratuite pentru a verifica, curata şi de a optimiza discuri pentru o mai bună performanţă a computerului. Câteva instrumente, cum ar fi închidere automată, start-up manager, file pulverizer, care pot face sistemul mai convenabil si mai sigur, sunt de asemenea incluse.

Nota .Daca vrei sa obti licenta pentru versiunea pro citeste detaliile de aici

Pagin web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu