29 martie 2014

Fotosizer 2.09

Fotosizer este un program gratuit pentru a redimensiona în lot fotografie / imagine. Acesta vă permite să redimensionaţi sute de fotografii în cîteva minute într-un mod rapid şi uşor.
Din ce în ce mai mult, partajarea fotografiilor pe internet devine tot mai populară. Fotografii, reprezentate sub formă de fişiere JPEG de pe camerele digitale, luate la rezoluţii înalte sunt mult prea mari pentru a le trimite pe Internet. Încărcarea unei fotografii la un site de partajare a fotografiilor este simpla, dar 10, 20, sau chiar mai mult, la rezoluţie mare,  poate lua mult timp, mai ales pe o conexiune dial-up.
Cu Fotosizer, puteţi micşora imagini JPEG, împreună cu alte formate acceptate, şi de a reduce dramatic timpul de transfer pe internet, permiţându-vă, rapid şi uşor, să pregătiţi colecţiile de imagini care urmează să fie publicate pe internet.
Fotosizer vă permite să redimensionaţi în 3 paşi simpli, permiţîndu-vă să alegeţi fotografiile pe care doriţi să le redimensionaţi, dimensiunile, şi unde doriţi să salvaţi fotografiile noi.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu