18 august 2014

Prevent Restore 4.07

Prevent Restore este un program pentru fişiere şi foldere şterse nerecuperabile. Aceasta se face cu ajutorul unui Wizard simplu şi prietenos pentru orice incepator în lucrul la calculator.
Prevent Restore va suprascrie toate spaţiile libere de pe hard disk care pot conţine fragmente de fişiere şterse cu unele date aleatoare, pentru a evita orice posibilitate de recuperare. Acesta foloseste algoritmi de multe de tipuri de securitate (puteţi înlocui datele şterse cu caractere aleatoare, cifre, spaţii). In timp ce scrii Prevent Restore, completează informaţiile la sfârşitul fiecărui grup, nelăsând nici o şansă de a restabili, chiar şi doar un singur cuvânt.
Fişierele şterse, poze, clipuri video, sau alte date nu pot fi recuperate. "Prevent Restore" are un mod special şi rapid, care poate distruge locaţii de fişiere şterse în FAT sau NTFS fără a şterge spaţiu liber, ceea ce face procesul extrem de rapid. Acest instrument poate şterge, de asemenea, pentru fişier de paginare Windows (cache de memorie virtuală), pentru o siguranţă şi intimitate sporită.

Pagina web 
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu