01 decembrie 2014

BZR Player 1.03

BZR Player este un player de muzică compact și portabil care suporta peste 480 de formate. Aveți posibilitatea să glisați și să fixați directoarele pe BZR Player, de exemplu, sau deschide și reda conținutul unei arhive (RAR, zip, 7-zip, LHA, ATR, gzip și bzip2). Există suport pentru redarea fluxuri HTTP, programul poate încărca liste de redare M3U, PLS și M3U NEZPlug.

Există, de asemenea, unele instrumente utile de redare și opțiuni. Puteți normaliza piese, adăugați un efect reverb, modifica calitatea melodiei, permite unele vizualizeze audio, și mai mult.
Mai multe caracteristici neobișnuite includ un Pattern View, care afișează notele redate (deși doar pentru un număr mic de formate relativ mai putin frecvente, din păcate). Iar utilizatorii avansați pot au chiar posibilitatea de a automatiza programul de trimiterea de comenzi pentru portul 9859.

În cazul în care acest lucru începe să sune un pic complicat,  nu vă faceți griji, nu trebuie să fie așa. Nu e nici o instalare aici, fără adware - dezarhiva doar descărcarea, lansați BZRPlayer.exe, trageți și plasați un fișier sau director (chiar și arhivat) pe program și acesta va începeți redarea.

Notă. Descrierea programului este luată de aici

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu