03 ianuarie 2015

UnityPDF (exe/portabil) 1.0.10.0

UnityPDF este un program mic și simplu de configurat, proiectat pentru a vă oferi un mijloc ușor de a lucra cu fișiere PDF. În urma procesului de instalare puteți lansa programul și începe să lucrați cu el imediat, deoarece nu necesită cunoștințe suplimentare în manipularea PDF-uri. Interfața simplă îl face foarte accesibil, chiar de către cei mai puțin experimentați, în timp ce diferitele acțiuni disponibile pot fi accesate cu ușurință de la meniurile sale.
După adăugarea fișierelor de care vreți să se ocupe, puteți selecta ce operație doriți să efectuați. Puteți fie să fuzioneze două sau mai multe PDF-uri, fie să despărțiți mai multe pagini cu un anumit număr de părți sau, folosind o dimensiune maximă aproximativă. Mai mult decât atât, UnityPDF vă permite să extrageți anumite pagini din document, prin introducerea numărul paginii de început și de final. În mod similar, puteți introduce un fișier PDF, înainte sau după o anumită pagină  sau  înainte de prima pagină sau după ultima.
În plus, UnityPDF vă oferă o varietate de caracteristici de protecție a documentelor, astfel încât să puteți împiedica alți utilizatori de a tipări sau modifica conținutului PDF-ului. Puteți interzice, de asemenea, de asamblare sau copierea fișierului, și puteți bloca extracție pagină sau adnotări, chiar completarea formularelor, prin înființarea a două chei diferite: "parola de utilizator" și "parolă de proprietar". Aplicația poate arăta, de asemenea, metadatele unui PDF, oferindu-vă opțiunea de le curăța sau scoate din conținutul dosarului.
Judecând după numeroase caracteristici utile și funcțiile pe care UnityPDF le oferă, acest instrument se dovedește a fi foarte la îndemână și de încredere, ceea ce face munca mai usoara si economisind cantități semnificative de timp.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu