20 aprilie 2015

Ex-Lex Office Pro 2.16

Ex-Lex Office Pro a fost special creat pentru o nișă de piață din segmentul de calculatoare ocupat de laptop, tablete și Ultra-Book. Acesta conține aplicațiile software necesare pentru a fi folosite oricine , de la elev, de utilizatorul de casă sau un lucrător de la birou. Fiecare aplicație are o structura meniului foarte ușor de folosit și caracteristicile sale sunt limitate la doar trei nivele pentru acces rapid.
De asemenea, este inclus un profesionist peer-to-peer telefon video pentru comunicații LAN și internet, iar interfețele cu documente în file(tab-uri), face mai ușor de a găsi documentele deschise cu o singură vizualizare. Examinările în miniatură îmbunătățește în continuare interacțiunea cu utilizatorul prin afișarea aspectul întregului document, dacă vreți să creați un docoment pdf, o imagine, sau afișarea previzualizării înainte de imprimare, în timp ce creați un document important, teza, scrisoare, sau carte de ziua de naștere.

WordGraph:Procesorul Word din Office SSuite
WordGraph este o alternativă gratuită și foarte utilă pentru Microsoft Word, OpenOffice Writer, sau orice altceva care pretinde a fi mai nou și mai mare.
Cu Ex-Lex Office Pro nici măcar e nevoie de. NET sau JAVA pentru a fi instalate. Acest lucru va salva o mulțime de spațiu pe hard disk și resurse prețioase la calculatoare.

 Spreadsheet Accel:Aplicația gratuită pentru foaie de calcul din Office SSuite 
Această foaie de calcul puternică are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a calcula, analiza, rezuma, și să prezinte datele în rapoarte numerice sau grafice colorate. Un sistem complet integrat de ajutor face intrarea de formule complexe ca o briza. Trageți date externe folosind ODBC, sortați și  creați subtotaluri si analize statistice.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu