06 aprilie 2015

SoftPerfect RAM Disk 3.4.6

SoftPerfect RAM Disk poate crea discuri virtuale pentru a stoca datele temporare în memoria RAM a sistemului, decît pe hard disk, cu toate avantajele care rezultă din acest proces. Deoarece memoria este mai rapidă decât hard disk-ul fizic, acest transfer poate reduce timpul de răspuns al computerului, precum si prelungirea duratei de viață a componentelor hardware prin evitarea utilizării intensive a hard-disk sau ssd.
Aplicatia este capabilă de a crea cât mai multe discuri virtuale ai nevoie, cu orice dimensiune, singura limitare fiind numărul de litere de unitate disponibile si spațiul de stocare liber. Noul disc poate aduna date pe un sistem de fișiere RAW, FAT, FAT32 sau NTFS si să fie montat ca removable.Toate spatiile virtuale pot fi gestionate cu usurință în interfața principală a SoftPerfect RAM Disk, care afișează discurile montate, împreună cu mărimea si tipul lor. În scopul identificării, aveți posibilitatea să atribuiți o etichetă pentru fiecare volum, în timp ce spațiul de pe disc poate fi salvat prin activarea comprimării.
În plus, aplicația vă permite să creați un volum sau o imagine de disc si să copiați periodic conținutul la imaginea asociată, pentru păstrarea în condiții de siguranță. Imaginile pot fi apoi montat ca o unitate separată și puteți explora conținutul lor. Discul virtual  nou creat poate fi accesat folosind Windows Explorer, este recunoscut de alte aplicații si poate fi utilizat pentru a stoca toate tipurile de informații temporare.
SoftPerfect RAM Disk oferă o modalitate de a valorifica resursele sistemului într-un mod eficient, cu ajutorul memoriei ca o alternativă mai rapidă la spatiul de depozitare de pe hard disk. Acest lucru duce la o fragmentare mai redusa, pornire mai rapida de aplicații, o cantitate redusă de fisiere temporare pe hard disc si mai puțin stres pe hard disk

Gratuit pentru uz non-commercial.

Pagina web 
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu