27 aprilie 2015

STDU Viewer (exe/portabil) 1.6.375

STDU Viewer este un vizualizator gratuit pentru mai multe formate de fişiere. Scopul acestui program este de a înlocui mai multe programe de vizualizare documente cu o singură aplicaţie simplă.  
STDU Viewer acceptă urmatoarele formate de documente TIFF, PDF, DjVu, XPS, JBIG2, WWF. Acestea sunt cele mai populare formate de documentare ştiinţifică şi tehnică.
În plus, STDU Viewer acceptă FB2, TXT, carte de benzi desenate (CBR sau CBZ), TCR, PalmDoc (PPB), MOBI, AZW, DCX şi fişiere de imagine (BMP, PCX, JPEG, GIF, PNG, WMF, EMF, PSD), .
STDU Viewer are o interfata moderna cu tab-uri şi toate funcţiile standard pentru acest tip de aplicaţie (thumnail vedere, rotire pagina, de căutare de un strat de text, etc). STDU Viewer, de asemenea, are unele caracteristici extinse, cum ar fi: exportul de pagină sau o parte a unei pagini într-un fişier de imagine, crearea de marcaje proprii.

În cazul în care un document acceptă text layer(strat de text) (TXT, TCR, PPB, FB2, PDF, XPS, MOBI, AZW sau fişier DjVu), atunci STDU Viewer va ajută să exportaţi textul de la acest tip de documente într-un fişier. Aveţi posibilitatea de a exporta tot textul din document sau textul din anumite pagini selectate.

Puteţi utiliza STDU Viewer ca un convertor de fişiere DjVu şi PDF la un set de fişiere de imagine (BMP, GIF, PNG, etc), care reprezintă pagini ale unui document sursă

STDU Viewer este oferit ca gratuit pentru uz privat, non-comercial sau educaţional. Pentru uz comercial, este necesară  înregistrrea.

Descarca  STDU Viewer Portabil

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu