13 mai 2015

CD Recovery Toolbox 2.2.0.0

CD Recovery Toolbox este un instrument dezvoltat pentru recuperarea fişierelor deteriorate din diferite tipuri de disc: CD, DVD, HD DVD, Blu-ray, etc Puteţi să-l utilizaţi pentru a restaura informaţiile pierdute ca urmare a unor daune mecanice ale discului (zgârieturi, lovituri si alte urme) sau ca urmare a înregistrării incorecte. Astfel, programul poate recupera date care au fost considerate pierdute.
CD Recovery Toolbox scanează orice discuri CD şi  DVD şi găseşte fişiere şi foldere localizate acolo. Trebui să menţionăm că pot fi unele informaţiile de pe disc care nu pot fi recuperate.  
Nu toate fişierele şi folderele pot fi găsite - depinde de gradul şi localizarea daunelor.
Prin urmare, instrumentul CD Recovery Toolbox constată suma maximă posibilă a informaţiilor. După aceea, acesta afişează o listă cu toate fişierele şi folderele disponibile pentru recuperare. Acum utilizatorul poate selecta fişiere şi foldere pentru a fi recuperate. Aceste date specificate vor fi recuperate în timp ce altele vor fi ignorate. Programul recuperează valoarea maxima de informaţii în fişierul deteriorat. Aceasta reduce considerabil riscul pierderii de date .
Caracteristici:
* Recupereaza informaţii de la orice discuri CD şi DVD
* Recupereaza fişiere mai mari de 4 Gb
* Detecteaza posibila lipsa de spaţiu liber pe hard disk pentru stocarea fişierelor recuperate

Pagina web
Descarca

3 comentarii:

  1. frate au un cd mp3 si vreau sa il copiez in calculator sau pe alt cd si nu merge. imi scoate doar 6 melodii dupa cd. ce conditii ar fii sa pot sa il copiez ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Cd-ul tau este MP3 il copiezi direct de pe disc intr-un fisier pe calculator.
    Ca sa le scri pe alt CD o poti face cu un program de scriere, Nero, CDBurnerXP,Ashampoo Burning Studio

    RăspundețiȘtergere
  3. Presupunând că cd-ul lui @kenzo e deteriorat,acest soft prezentat l-ar putea ajuta în recuperarea tuturor melodiilor chiar și de pe sectorul deteriorat.Personal după lungi căutări și dezamăgiri cu ISOBuster,am găsit pe tatăl recuperărilor de cd/dvd și anume MiniTool Power Data Recovery Free Edition.Succes în descoperirea celor doua softuri.

    RăspundețiȘtergere