18 noiembrie 2015

Advanced Win Utilities Free 7.8.4

Advanced Win Utilities Free este o combinație gratuită de utilitare pentru Windows care vă ajută să optimizați, ajustați, reparații, curățați și să accelerați sistemul Windows.
Această suită all-in-one de optimizare sistem  include mai mult de 20 de instrumente, cum ar fi: PC Cleaner, Registry Cleaner, File Recovery, File Shredder, Auto Clicker, Uninstaller, Startup Manager, WiFi Hotspot Creator, Keylogger, Shortcut Fixer, File Splitter & Joiner, File/Folder Monitor, Resource Extractor, Empty Folder Remover și mult mai multe pentru a optimiza și a stimula performanța sistemului. Aceasta va crește viteza de sistem, elimina defecțiune în sistem, pentru a îmbunătăți sistemul de securitate și să îndeplinească toate celelalte așteptări.

Tutoriale care  vă vor explică principalele caracteristici și beneficii ale aplicației sunt oferite aici.

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. buna ziua , poate spune cineva daca a folosit acest program si ce parere are ? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-am folosit niciodată. Pînă azi nici nu știam de el. L-am văzut pe site-ul http://download.cnet.com(vezi pagina de descărcare) unde are o apreciere foarte bună atît de la editor cît si de la utilizatori.
      Poate îl testează cineva care se pricepe și ne spune o părere... avizată.

      Ștergere
  2. Programul este destul de riscant, in primul rand deoarece atat la instalare ( v7.8.1, de pe site) cat si cand doreste sa instaleze un update mai nou( v7.8.2) el te pune sa alegi, daca doresti sa instalezi niste programe suplimentare, dintre care unele sunt periculoase, asadar trebuie sa stii sa le eviti instalarea, am observat ca avea si un fisier suspect care dorea sa ruleze din directorul temporar, asadar trebuie sa ai antivirusul pornit la instalare. Vesiunea(7.8.3) de la adresa: Descarca, nu se instaleaza.
    Dar acum sa vedem ce face: Disk Cleanup, curata bine hardisk-ul sau partitile alese, dar atentie ca te lasa sa si alegi ce sterge, si Registry Clenup de asemenea curata bine si la alegere ce doresti din registry, alte utilitare sunt incluse, dar nu le-am testat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am descarcat si instalat v. 7.8.3 fara nici o problema de la adresa indicata la ”Descarca” - vezi imaginea.

      Cum am spus si in comentariul anterior, nu folosesc acest program, asa ca nu pot preciza daca are ceva periculos sau nu si oricum nu sunt specialist in domeniu.
      Pe virustotal.com are scorul de 1/55:
      https://www.virustotal.com/en/file/697aae310516391c7a0e4afae5ad8f987019353442b1d6981db2fdac6e68ccc4/analysis/

      link direct pt. descarcare: http://software-files-a.cnet.com/s/software/14/43/26/00/AdvancedWinUtilitiesFree-CNET.exe?token=1437690951_bdf8fc97b776e05793103f8f05425770&fileName=AdvancedWinUtilitiesFree-CNET.exe

      Ștergere