03 aprilie 2019

Secure Eraser 5.1.0.2

Secure Eraser Standard Edition are o interfaţă intuitiva pe care orice utilizator o poate înţelege. Caracteristicile programului includ:  
Secure File Deletion(stergere sigura  fisiere şi dosare), 
System Cleaning(curăţare sistem), 
Registry Cleaning(curăţare registri)
Secure Free Space Deletion.
Drive/partition deletion (Nou)
Secure File Deletion este destul de auto-explicativ, deoarece pur şi simplu sterge  fişierele şi folderele  desemnate de utilizator după ce suprascrie fişierul original cu date aleatoare. Aceste fişiere şi dosare sunt complet şterse şi nu doar trimise în coşul de reciclare
Stergerea se poate face si cu un clic dreapta pe  fisierul/folderul ales, Secure Eraser se integreaza in Windows Explorer.

System Cleaning permite utilizatorilor să cureţe fisiere temporare, setările Internet Explorer, şi Recycle Bin toate cu un clic pe un buton.

Registry Cleaning este rapid si simplu. Utilizatorii pot alege ce tipuri de înregistrări în registru care doresc scanate, rezultatele apar aproape imediat, şi ştergerea este la distanta de un clic..

Secure Free Space Deletion -curăţă spaţiul ramas liber după dezinstalrea unor programe sau ştergerea obişnuită a unor fisiere sau foldere.

Secure Eraser Standard Edition are acum incluse direct cinci moduri de stergere, aşa că nu mai este nevoie de înregistrare:
Random(low), US DoD 5220.22-M E(normal), German standard(high),  
US DoD 5220.22-M ECE(higher), Peter Gutmann standard(highest)

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu