16 februarie 2016

winPenPack 4.4

winPenPack este un mediu de aplicatii software gratuite, modificate pentru a fi redate şi folosite de la un pendrive USB, fără a fi necesară instalarea. Dispozitivul detasabil, deci, nu mai este un simplu container de date, dar devine cu adevărat seif de programe şi documente omogen integrate.
 Programele portabile incluse în winPenPack nu au nevoie să fie instalate, nu se scrie setările lor în PC-gazdă, şi poate fi transportat cu uşurinţă între mai multe computere prin orice dispozitiv extern, cum ar fi hard diskuri amovibile sau USB Pendriver.
Dupa introducerea pendrive USB într-un port USB al calculatorului gazda, utilizatorul va avea disponibile imediat, o colecţie de programe pre-configurate şi gata de utilizare , împărţite în categorii şi executate prin intermediul unui meniu practic, analog la meniul Start din Windows, winPenPack Launcher.
Utilizatorul va simţi ca şi cum lucreaza pe PC-ul propriu, cu browsere web, clienti de e-mail, editor de imagine şi desen, chat cu clientii, intreţinere şi securitate, scoala, dezvoltare.
Tot ce este nevoie, întotdeauna disponibil. Toate aceste caracteristici fac winPenPack extrem de util în orice domeniu

Din pagina de descarcare si alegeti pachetul(Essential, Full sau Personal) care va este necesar sau in functie de capacitatea stik-ului USB

Pagina web
Descarcare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu