18 mai 2016

VLC Media Player Portabil 2.2.3

VLC media player este un player multimedia extrem de portabil, pentru diferite formate audio şi video (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ogg, ...), precum şi DVD-uri, VCD, şi diverse protocoale de streaming.
De asemenea, poate fi folosit ca un server de redare în flux în unicast sau de suport pentru multicast în adresă IPv4 sau IPv6 pe o laţime de bandă de reţea mare.Se instalează în limba romînă.
Mai multe detalii despre VLC MediaPlayer puteti vedea aici

Pagina web
Descarca

5 comentarii:

 1. Unul dintre cele mai bune playere la ora actuala.

  RăspundețiȘtergere
 2. eu cred ca splash player ofera niste culorii mult mai vii la redare..

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce aduce nou!
  2.0.6 introduce suport pentru fișierele Matroska v4.
  2.0.6 introduce, de asemenea, un număr important de remedieri pentru MKV, Ogg, AVI, WMV, HTTPS și sprijin subtitrări. Corecții FLAC 6.1/7.1, ALAC, și Intel HD 2000/3000 decodare GPU pe Windows sunt de asemenea prezente.
  2.0.6 îmbunătățește interfața pentru Mac OS X, D-Bus și MPRIS2 .
  2.0.6 folosește un compilator nou pentru versiunea Windows, realizat de MinGW-w64 proiect.
  O decodare mai rapidă pe multi-core, GPU, și hardware-ul mobil și capacitatea de a deschide mai multe formate, în special profesionale, codec-uri HD și 10bits, 2.0 a fost un upgrade major pentru VLC.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc încă o dată pentru toate comentariile făcute la diferite programe.
   Sănătate și numai bine!

   Ștergere
 4. Felicitări pentru acest blog.Cred că mulți utilizatori la fel ca și mine îl găsesc ca indispensabil.Deci în concluzie eu sunt cel care trebuie să-ți mulțumesc pentru oportunitățile pe care ni le oferi prin menținerea blogului și pentru rigurozitatea cu care îl actualizezi.Să auzim numai de bine!

  RăspundețiȘtergere