17 iunie 2016

Puran Defrag Free Edition 7.7.1

Puran Defrag este un utilitar foarte uşor de utilizat pentru defragmentare si optimizare. Acesta oferă multe caracteristici revoluţionare care includ PIOZR , Automatic Defragmentation, Boot Time Defragmentation, Low Prioritate Defrag, individual File / Folder Defrag, GUI şi Consola de linie de comandă, Restart / Shutdown după Boot Time Defrag, suport nativ pentru sisteme 64 Bit  si multe altele. Toate aceste caracteristici se combină împreună pentru a oferi sistemul dvs. un impuls real de viteză.
PIOZR este o tehnologie revoluţionară, care face computerul mai rapid decit oricind înainte. Acesta funcţionează pe principiul simplu că "lucrurile cele mai necesare ar trebui să fie plasate în locurile cele mai accesibile, în ordine." Acest principiu se aplică pe discul PC-ului.
Caracteristici:
* Puran optimizare inteligentă - PIOZR
* Consolidare Directoare pentru viteză sporita
* Automatic Defragmentation pentru a nu mai avea grijia defragmentarii
* Boot Time Defragmentation pentru fişierele de sistem cum ar fi MFT
* Prioritate minima la defragmentare în timp ce lucrati
* Individual File / Folder Defrag pentru defragmentare selectivă
* Supot pentru GUI şi Console Command Line Defrag
* Restart / Shutdown după finalizarea defragmentarii
* Suport nativ pentru 64bit Windows
* Compatibil cu Windows Xp/2003/Vista/2008/7
* Gratuit pentru utilizare privata/non-comerciala.

Pagina web
Descarca

Un comentariu:

  1. Pare foarte interesant după specificații,într-atât de interesant de l-am luat la teste în comparație cu cel mai bun utilitar de până acum și anume JKDefrag 3.36.Concluzia....de fișierele fragmentate nici măcar nu s-a atins.Chiar și http://www.piriform.com/defraggler este mult peste el.

    RăspundețiȘtergere