13 septembrie 2017

Immunet Protect 6.0.0

Immunet este un antivirus gratuit care combină viteza de cloud computing cu beneficiile imunitatii  colective, pentru a proteja intrega comunitate online împotriva ameninţărilor virusilor în timp real.
Immunet adaugă un strat suplimentar de protecţie antivirus, care este intotdeauna actualizata, utilizând detectarea în timp real cloud-based, deci nu va încetini PC-ul.
Stai protejat împotriva a milioane de virusi si mii de noi ameninţări de zi cu zi, fără a descărca vreodată un alt fişier de detectare a virusului din nou. Produsul este mic, cu un volum mai puţin de 10 MO, şi este, de asemenea, scăzută în utilizarea discului şi a memoriei pentru a menţine PC-ul sa ruleaze rapid. 

Immunet este compatibil cu mai multe solutii de securitate traditionale pentru a oferi protecţie suplimentară, rapid si gratuit.

Immunet este un produs bazat pe comunitate de securitate antivirus, proiectat pentru a proteja gratuit comunitatea unui utilizator online şi poate fi uşor partajat prin reţelele sociale cu o invitatie privata, chiar dacă persoana de contact are deja antivirus instalat.
De fiecare dată când un virus este blocat pe orice computer din reţeaua Immunet, toate computerele sunt protejate instantaneu de acel virus - furnizeaza imunitate colectiva pentru toţi utilizatorii.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu