10 decembrie 2016

Panda Cloud Cleaner 1.1.10

Panda Cloud Cleaner este un detector de malware simplu și direct  bazat pe cloud și este proiectat pentru a rula alături de alte instrumente de securitate, fără conflicte. Programul are o interfață foarte simplă. Faceți clic pe "Accept and Scan" și va verifica întreag PC-ul, sau puteți alege(clic pe butonul de lîngă Accept and scan)  "Analyze other elements"(analizează și alte elemente) și puteți selecta o unitate sau un folder pentru verificare.
Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa astepti pentru rezultate, care în general nu iau mult timp  înainte de a curăța sistemul dvs. cu un clic.
Există și alte câteva opțiuni la ”Advanced Tools”.
-"Kill all processes" - se închide programele neesențiale ca o ultimă soluție, dacă sunteți infectat cu malware și se opune eliminării.
- "Unlock Files" - vă ajută să faceți  fișierele accesibile atunci când aveți nevoie pentru a șterge ceva, dar malware-ului blochează acest lucru.
- "Send files to Panda" -vă permite să încărcați  fișiere suspecte pentru un verdict privind
siguranța lor.
Altă opțiune ” Trusted Boot”, pe care o gasiți la ”Advanced options”este recomandată doar utilizatorilor avansați
Panda Cloud Cleaner este simplu, rapid și extrem de ușor de utilizat. Iar dacă vreți un grad de securitate în plus pentru PC sau să investigheze și să elimine o infecție existentă - atunci puteți să-l încercați.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu