03 noiembrie 2016

WinMend Folder Hidden 2.3.0

WinMend Folder Hidden este instrument gratuit de a ascunde dosare sau fisiere. Asigurând totodată siguranţa absolută a sistemului, această aplicatie  poate ascunde rapid fişierele şi folderele de pe partiţiile locale şi/sau de pe dispozitive amovibile.
Fişierele/folderele vor fi ascunse în condiţii de siguranţă dacă unitatea este accesata din alt sistem de operare pe acelaşi computer sau reinstalat pe un alt computer. Aveţi posibilitatea să setaţi o parolă pentru această aplicaţie. Datele pot fi afişate şi ascunse doar atunci când utilizatorul introduce parola valabila. Datele sunt invizibile pentru alte programe sau pe alte sisteme de operare. Cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că această aplicatie este doar pentru uz personal.

Pagina web
Descarca

Un comentariu:

  1. Da, il folosesc de multi ani si intr-adevar se comporta exceptional, fara nici o eroare, si daca aveai folderele inchise anterior reinstalarii sistemului de operare, doar reinstalezi programul si utilizezi aceeasi parola, iar folderele dorite le poti redeschide la fel de usor. Stiu si de alternativa: Wise Folder Hidden, dar nu am folosit-o niciodata.

    RăspundețiȘtergere