06 februarie 2017

LiberKey 5.8.1129

Liberkey este o colecţie de aplicaţii portabile intr-o varietate de categorii care pot fi rulate pe PC-ul local sau de la orice sursa  media portabila. Aceste aplicaţii importante pot fi luate oriunde şi folosite pe orice computer.
LiberKey este o platformă de aplicaţii complete pentru uz local sau portabile. Acesta permite sa gestionati aplicatiile rapid şi usor chiar si pentru utilizatorii incepatori .
Instalarea unei aplicatii din catalog LiberKey se face cu 2 clicuri, dar puteţi adăuga cu uşurinţă orice altă aplicaţie.
După instalarea LiberKey utilizatorul are posibilitatea de a alege pentru a instala una din cele trei suite  Ultimate, Standard sau Basic (mereu actualizate) sau pentru a defini o suita proprie din catalogul on-line.
Caracteristici:
* Un meniu cu caracteristici avansate care vă permite să organizaţi şi să gestionaţi aplicaţiile dumneavoastră. (Categorii de creaţie, comenzi rapide, file / meniuri, cautare,drag-drop).
* Meniuri  pentru acces rapid de pe desktop
* Asociaţii  fişiere la portabil: Puteţi deschide fişiere şi protocoale (http, ftp, mailto, etc), cu o aplicatie la alegerea ta
* Shorcuts portabil desktop: comenzi rapide pentru aplicaţiile sunt plasate de pe desktop şi îndepărtat, atunci când vă ieşire LiberKey
* Actualizări automate online (platforma LiberKey  si catalog cu aplicatii), care vă permite să fiti întotdeauna la zi cu noutatile
* Sincronizarea cu catalogul on-line şi multe altele ...
LiberKey Ultimate include 294 programe gratuite în următoarele categorii:
* Audio
* CD / DVD
* File Management
* Grafics
* Internet
* Network
* Office
* Security
* System Utils
* Video

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu