04 februarie 2017

Yahoo! Messenger 0.8.288

Yahoo! Messenger este un client de mesagerie instantă în timp real. După cîtiva ani Yahoo! Messenger revine în actualitate!
Versiunea aceasta vine cu schimbări majore iar prima dintre ele se vede chiar la lansare unde apare o noua interfata.

În pagina web gasiti si versiunile pentru web browser si pentru dispozitivele mobile.

Yahoo! Messenger va  beneficia de un aspect mai îngrijit, cu o interfaţă „plată” şi culori vii. Interfaţa nu este foarte diferită faţă de alte servicii similare, cu o listă de conversaţii în partea stângă şi o fereastră mare pentru conversaţia activă în partea din dreapta. Imaginile vor fi afişate direct în fereastra conversaţiei, putând fi trimise cu drag & drop mai multe simultan. De asemenea, serviciul beneficiază de integrare cu GIF-uri pentru reacţii, putând trimite animaţii relevante pentru anumite situaţii doar prin trimiterea unui mesaj de genul „/gif congrats”.
Probabil cea mai interesantă funcţie nouă din Yahoo! Messenger este posibilitatea de a anula trimiterea celui mai recent mesaj. În cazul în care aţi depistat o greşeală în ultimul moment, sau dacă aţi trimis mesajul către contactul greşit, acum există posibilitatea de a evita momentele inconfortabile de corectare a mesajelor eronate.”(sursa)


Pagina web
Descarca

5 comentarii:

  1. La instalare face un fisier temporar exe pe care comodo il vede ca un mare troian.Eu cred acest lucru din mai multe motive și de aceea nu recomand să îl instalați.Trillian 5 e mult mai tare decat messsengerul.Încercați

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am avast si nu mi-a gasit nici un virus. am descarcat kit de instalare de pe site oficial. din cate stiu eu comodo e "campion" la alarme false. bafta.

    RăspundețiȘtergere
  3. vad ca functia de comunicare prin camera web nu o are. cel putin mie nu imi apare deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-a incarcat agenda de contacte cu persoane necunoscute...

    RăspundețiȘtergere