28 iunie 2017

VSO Downloader 5.0.1.46

VSO Downloader este un program freeware, un multimedia downloader pentru captare streaming video şi audio de la site-uri precum Youtube, Metacafe, Vimeo, Dailymotion, etc. Programul lucrează în fundal şi poate fi setat pentru a descărca automat mass-media în timp ce navigaţi.
VSO Downloader nu depinde de nici un browser, acesta detectează automat atunci când vizionaţi un videoclip online şi-l descarcă pe hard disk. Este un instrument simplu, uşor de utilizat, este în întregime personalizabil, de exemplu, puteţi descărca în mod automat toate videoclipurile detectate, lansa simultan mai multe download-uri, etc În plus, mii de mai multe surse mass-media vor fi acoperite prin suport pentru protocoale HTTP si HTTPS. Fişierele pot fi redenumite, iar dacă o descărcare se opreşte, acesta poate fi reluat mai târziu. Aceasta suportă, de asemenea, VPN-urile şi serverele proxy.

VSO Downloader are o interfaţă simplă, porniţi programul şi se va ţine evidenţa în mod automat la orice videoclipuri pe care le vizionaţi online. Nu este nevoie să adăugaţi manual orice URL-uri, se va descărca în mod automat videoclipurile pe care le urmăresc pe hard disk.
Programul vine cu un Ad Blocker şi se asigură că anunţurile nu sunt descărcate. Suporta reluarea descărcàrii şi este, de asemenea, compatibil cu protocoale HTTP, HTTPS. Puteţi configura programul pentru a limita numărul de fişiere ce se descarcă într-un moment sau numărul de piste deschise pentru download. Puteţi filtra, de asemenea, descărcări de o dimensiune minimă a fişierului.

Pagina web
Descarca

5 comentarii:

 1. Exista in browser-ul Mozila, cateva extensii care pot ajuta la download intr-un mod foarte simplu spre exemplu doua utile si functionale: 1)Fast Video Download 4.2.3 by Applian Technologies de la:
  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fast-video-download-with-searc/ si 2) Video DownloadHelper 4.9.10 de la: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru browser-ul Google Chrome exista mai multe extensii pentru download ca spre exemplu:
  Ultimate YouTube Downloader for Chrome de la:
  http://www.overbits.net/chrome/youtube/, care se downloadeaza si se instaleaza tragand-ul din folder-ul unde a fost descarcat peste zona extensilor din browser-ul Chrome, moment in care ea se instaleaza, in acea zona unde sunt setate aceste extensii, ele se pot activa, doar cand avem nevoie de ele, respectiv dezactiva ulterior, fara a fi sterse, dar mai sunt:
  Chrome YouTube Downloader v 2.6.5 de la:
  http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/
  Best Youtube Downloader for Chrome v 1.0.32 de la:
  http://www.chromeextensions.org/music-videos-photos/best-youtube-downloader-for-chrome/

  RăspundețiȘtergere
 3. Multi-protocol support: Supports RTMP (downloads 50% for non registered users)
  ... adica ... trebuie sa fii inregistrat daca vrei sa descarci 100% un clip de pe YT (de exp.)

  RăspundețiȘtergere
 4. VSO Downloader nu mai este gratuit... din pacate ... iti descarca doar 50% din videoclip daca nu ai cumparat licenta de la ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe site-ul programului scrie asa:

   Free
   100% Clean and free
   No adware and spyware, or toolbars
   Free streaming downloader

   Multi-protocol support
   Supports RTMP (downloads 50% for non registered users)
   HTTP, HTTPS...
   Shoutcast
   Secure stream

   Deci se pare ca depinde de unde descarci.

   Ștergere