08 iulie 2017

Advanced Uninstaller PRO 12.19

Advanced Uninstaller PRO dezinstalează programele de care nu mai ai nevoie, rapid şi complet folosind interfaţa sa simplă şi clară.
Informaţii şi ajutor sunt disponibile pe tot parcursul programului pentru a vă ghida fiecare pas din drum. Acest program va ajuta PC-ul să ruleze la viteza maximă cu grija de registru şi de servicii. Acesta ajută, de asemenea, să aveţi un spatiu liber pe hard disk mai mare, prin detectarea şi eliminarea fişierelor duplicat şi ajutându-vă să faceţi o compresie de fişiere Windows, dacă este necesar.
Monitorul de instalare poate urmări toate acţiunile pe care le efectuează un program de pe computer în timp ce se instalează.

Pagina web
Descarca

10 comentarii:

 1. Nu stiu pe ce perioada este free, nu cere serial la instalare dar la About: Not Registered?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deocamdata este gratuit. Am testat mai multe funcţii şi toate au fost full, fără a cere sau atenţiona cu ceva dupa utilizare.
   Si la About este o diferenţă, vezi ultimul screenshot de aici:
   http://www.advanceduninstaller.com/snapshots.htm

   Ștergere
 2. Programul se inregistraza online tocmai de la About, facand click pe: [not registered on the forum], se deschide o fereastra si inregistrandu-ne pe forum-ul lor , inregistrarea se face online, pe baza logarii dorite pe acest forum, dupa confirmarea inregistrarii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu raman la ideea ca Obit Uninstaller e mult mai usor si bun.

  RăspundețiȘtergere
 4. mie imi place Geek Uninstaller 1.2.1.26, care este free, mic si nu cere instalare...

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. ,,Advanced Uninstaller v.11.65 din Mai-2015 nu mai are meniul ,,About,, si nici butonul de activare on-line (prin e-mail). Daca din meniu folosesti si optiunea de curatare/stergere/reparare numita ,,Daily Health Check,, atunci la închiderea lui apare o mica fereastra in care spune ca s-a expirat Triallul si iti cere o Keya (dar merge si fara ea (addon).
  Deci, dupa multe discutii intre membrii si nereusita aparitiei unei versiuni platite Pro Retail, producatorii l-au lasat la liber.... deocamdata!
  Mai bine Free complet decat un Triall care este construit special sa functioneze maxim 80 %, chiar daca lumea baga Key/Patch/Crach.
  Am testat 8 softuri asemanatoare si toate fac aceeasi treaba, doar ne impresioneaza cu meniul, aranjarea in pagina, butoanele virtuale diferite, activare diferita, actualizari mai dese sau mai rare la altele . In concluzie, acest soft lucreaza perfect, dar pacat ca nu are si limba Romana (desi eu le-am trimis un fisier .LNG cu traducerea meniului).
  Deocamdata atat si sa vedem ce firme noi apar pe piata software in 2016.

  RăspundețiȘtergere
 7. Muchas gracias......excelente software, uno de los mejores en su género....

  RăspundețiȘtergere