04 iulie 2017

Foxit Reader 8.3.1.21155

Foxit Reader este un program pentru calculator folosit la citirea documentelor in format PDF. Este cea mai buna alternativă pentru mai cunoscutul Adobe Reader.
Foxit Reader este o varianta mult mai simpla, care vine cu tot ce este necesar pentru un cititor de PDF-uri.
Foxit Reader poate deschide orice fişier pdf, format foarte utilizat pentru crearea de documente electronice. Foxit Reader este un program de citit documente pdf simplu, rapid şi foarte eficient.

10 comentarii:

 1. Cam prea mult, Sumatra PDF-este mult mai bun.Costy

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect. Sumatra - locul I ; Foxit Reader - locul II.

   Ștergere
 2. Interesant link-ul Descarca dar totusi descarca versiunea FoxitReader543.09201_enu_Setup.exe.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Curioasă trebă pentru că eu am încercat cînd am facut actualizarea și se descărca versiunea noua.
   Iar dacă copiezi link-ul de descărcare el arată așa:
   http://cdn04.foxitsoftware.com/pub/foxit/reader/desktop/win/6.x/6.0/enu/FoxitReader602.04131_enu_Setup.exe

   În plus, pe două site-uri, majorgeeks.com si softexia.com, unde este actualizat programul, este la fel

   Ștergere
 3. In realitate, versiunea 5.x ocupa 50 MB pe disc, iar pachetul de instalare al versiunii 6.0.2 are deja 28 MB.
  Oricum, Foxit Reader ramâne cea mai buna optiune la ora asta.
  Si Sumatra e un program foarte bun, dar cam spartan.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am instalat(pentru verificare) versiunea 6x, ocupă 63 MB pe disc.
   Eu folosesc PDF-XChange Viewer Portabil. Are numai 19.3 MB

   Ștergere
 4. Acum,da, e ok link-ul.
  Pe http://www.softexia.com/foxit-reader.html la sfarsitul articolului : "Foxit Reader 6.0.2 Build 04131" apare o chestie de genul "What’s New in Foxit Reader 5.4:",iar link-ul de descarcare "Download Foxit Reader 6 [exe]" da jos versiunea FoxitReader543.09201_enu_Setup.exe. Daca se mai umfla un pic ajunge din urma Adobe. Evident ca sunt alternative bune si variantele mentionate mai sus : PDF-XChange Viewer si Sumatra.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mmm... văd că vă preocupă un oarecare clasament în ceea ce privește programele care pot deschide pdf.Problema e un pic mai complexă.Dacă e vorba despre care program deschide cel mai repede un pdf atunci Sumatra și PDF-XChange sunt fruntașe.Dacă se pune probema care anume pot face o editare mică spre exemplu în fișierele pdf care au spații punctate care trebuie completate atunci Foxit este primul și PDF-XChange al doilea.Dacă se pune problema care soft poate introduce o semnătură digitală și securiza un fișier pdf atunci este Foxit primul.Versiunea 6 personal consider că nu a făcut altceva decât la fel ca și CCleaner 4 a adoptat interfața de windows 8.Pentru cei care doresc să afle care este mama în manipularea fișierelor pdf atunci pot spune clar că NITRO este tartorul,urmat de Solid Converter PDF și Nuance PDF Reader

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. buna ziua , ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum se poate folosi semnatura electronica aici ? as vrea sa ma mut pe foxit reader de la adobe dar nu am gasit cum se poate semna electronic , am nevoie ptr declaratii ANAF , ONRC etc ....sau unde sa ma uit sa citesc despre asta , multumesc

   Ștergere
  2. @Anonim
   Eu nu am utilizat niciodata semnătura electronică, așa că nu știu cum să te ajut,. Dar la acest program am văzut că are la tab-ul ”COMMENT”, în parea dreaptă, opțiunea ”PDF Sign” unde poți crea, administra și aplica semnături.

   Ștergere