08 iulie 2017

Wise Care 365 (exe/portabil) 4.67.451

Wise Care 365 este un program all-in-one care va menține Windows sigur, curat și rapid.  Wise Care 365 este o colecție completă care include Wise Disk Cleaner si Wise Registry Cleaner plus alte caracteristici atractive și interesante.  
Wise Care 365 va menține PC-ul în forma excelenta si la performanțe de vârf cu doar un singur clic, iar PC-ul vechi se va transforma într-un brand nou și rapid aprins după curățare Wise Care 365 poate detecta mai multe aspecte ascunse în regiștri şi oferă viteza mare de scanare.
Caracteristici:
 • Curățați, defragmentaţi și optimizaţi Windows Registry
• Defragmentează si a eliberează spațiu pe hard disk
• Va proteja confidențialitatea prin stergerea datelor cu caracter personal de urmărire
• Recuperarea fișierelor pierdute
• Ascundere fișierele importante sau foldere
• Prevenirea utilizării neautorizate a cererilor cu caracter personal
• Auto oprire a PC-ul
• Simplu: "One Clikc Tune-up" şi va optimiza PC-ul

 Wise Care 365 Portabil

Pagina web
Descarca

18 comentarii:

 1. Un program grozav pentru întreținerea calculatorului,care reunește toate celelalte module.Un singur lucru consider că nu-l face bine.În procesul de ”optimizare ”windows oprește prea multe servicii,atât de multe încât m-am mirat că mai funcționează acesta.E de preferat acest lucru să se facă manual în funcție de experiența personală a fiecăruia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. S-au remediat orice probleme astfel că în momentulde față funcționează ireproșabil.Este cel mai agresiv otimizator,adică chiar face ceeace promite.

   Ștergere
 2. Intre Wise Care 365 pro si Ausologics BootSpeed pro, care dintre aceste 2 il recomandatisa il instalez?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi pare rău dar eu nu pot să-ţi recomand vreunul din aceste programe pentru că nu le-am incercat. Folosesc pentru curăţare CCleaner şi Advanced System Care Pro pentru optimizare

   Ștergere
 3. Produsele auslogics nu sunt exraordinare,chiar dacă au ceva vechime.Țin minte că utilitarul de defragmentare era chiar slab,în privința acestor softuri recomandând Jk Dfrag 3.36 versiunea cu GUI.În comentariile anterioare am arătat faptul că deși aceste produse de la Wise sunt relativ noi pe piață chiar sunt bune în ceea ce fac.Eu ți-l recomand pe cel de la wise,deși consider că făcut portabil ar fi cel mai recomandat și utilizat o dată la 14 zile.În rest CCleaner ultima versiune este chiar suficient,pentru utilizarea zilnică.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru toate comentariile postate pe blog! Sper să fie de ajutor vizitatorilor mai puțin experimentați, care vor să aleagă între diferitele programe prezentate de mine pe blog.

   Ștergere
 4. Și eu vă mulțumesc pentru posibilitatea, aici pe blogul dumneavoastră ,de a împărtăși experiența mea cu diverse softuri și celorlalți utilizatori.Mă adresez în special celor care sunt de obicei grăbiți și vor urgent să facă o alegere.La rândul meu citesc părerile altor utilizatori încercând tot timpul să fiu la punct cu noutățile.

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte bun programul.Mare diferență între versiunea pro și cea free nu este.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nelu, multumim, dar de la adresa: http://bit.do/wise360 , inca se poate descarca gratuit acelasi program preactivat care a fost oferit gratuit pana in 7 Iul 2014, la adresa: http://bit.do/wisepre

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc si eu pentru informatie. Intr-adevar link-ul este inca valabil.
   http://wisecleaner.com/xen/WiseCare365_V3_softpedia.com.exe

   Ștergere
 7. mulzumim !
  versiunea portabila este pe Softpedia (din cate stiu, site asociat Microsoft) si este inregistrata !

  RăspundețiȘtergere
 8. te rog spune-mi daca este compatibil cu W 10 instalat pe un SSD !(?)
  oricum, multumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu l-am testat pe w10 instalat pe hard disk. Este compatibil cu sistemul si cred ca merge si daca este instalat pe SSD. Poti incerca cu versiunea portabila.
   http://www.wisecleaner.com/soft/WiseCare365.zip

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. ”Curățenia” pe SSD este de evitat pentru durata de viață a acestuia.Windows 10 are în Panou de control\Sistem și securitate\Securitate și întreținere,modulul de întreținere care știe cum să procedeze pe un SSD.Trebuie doar activat.Un alt program ar fi Ashampoo Win Optimizer.

   Ștergere
 9. Versiunea giveaway, oferita de site-ul: windowsdeal.com, poate fi descarcata de la: http://bit.do/b2vD3

  RăspundețiȘtergere