28 octombrie 2017

IObit Undelete 1.0.0.369

IObit Undelete este un program gratuit pentru a recupera fișierele șterse, cum ar fi documentele, videoclipurile, fotografiile, muzica, e-mailurile, fișierele de sistem etc. Funcționează eficient în multe situații de pierdere a datelor și altor operațiuni necorespunzătoare.
IObit Undelete poate evalua inteligent integritatea unui fișier înainte de recuperare. Fișierele pierdute pot fi marcate ca excelente, bune sau slabe pentru a vă asigura că utilizatorii pot obține cea mai bună experiență de recuperare. De asemenea, IObit Undelete utilizează previzualizarea fișierelor pentru a permite utilizatorilor să găsească mai ușor fișierele.

Recuperarea fișierelor cu tehnologia de scanare profundă a IObit Undelete este extrem de precisă și completă în recuperarea tuturor tipurilor de fișiere. O "scanare profundă" poate detecta toate documentele, fotografiile și fișierele media pierdute sau șterse, ajutându-vă să localizați și să recuperați mai multe date pierdute, inclusiv cele pierdute de ani de zile.

Puteți alege să vizați date și fișiere pierdute printr-o scanare completă pe anumite locații sau dispozitive, cum ar fi PC / laptop, hard disk, SSD, disc extern, unitate USB, card de memorie, aparat foto digital etc. Cu un singur clic pe scanare , IObit Undelete va detecta automat toate datele care pot fi preluate chiar dacă sunt inaccesibile sau ascunse.

IObit Undelete este un program portabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu