25 ianuarie 2018

Free Virtual Keyboard 4.1

Free Virtual Keyboard  funcţionează pe orice UMPC Windows bazate pe un ecran tactil pasiv (PC Ultra-mobil, Tablet PC şi Panel PC-uri). Dacă vă petreceti mult timp cu răspuns la e-mail sau notiţe pe computer mobil şi pentru găsiti tastatura hardware incomode sau prea mica, o tastatură de software ecran poate fi  îmbunătăţirea dorita. Această tastatură are la îndemână taste suficient de mari pentru a fi scrise cu vârful degetelor.
Aveţi posibilitatea să modificaţi dimensiunea şi transparenţa tastaturii cu un singur clic în orice moment. În full-screen mode tastatura virtuală se redimensionează automat pentru a se potrivi cu lăţimea ecranului. Acest lucru înseamnă că funcţionează în ambele sensuri de orientare, peisaj şi portret.

Funcţia autorepet (orice tasta apasata repetat scrie acelaşi caracter continuu) este automată. Toate tastele relevante au autorepetare atunci când apasati continuu.

Free Virtual Keyboard  este o aplicaţie complet portabilă, ceea ce înseamnă că puteţi să-l puneti pe orice stick USB şi a rula it direct de acolo. În acest fel, tastatura interactiva va fi mereu cu tine.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu