02 august 2019

IObit StartMenu 8 5.0..0.22

IObit StartMenu8 este special conceput pentru versiunile de Windows 8 si 10. Acesta oferă o soluție perfectă pentru utilizatorii care lucrează cu meniul Start din Windows tot timpul și nu sunt obișnuiți cu noul ecran de pornire metro în windows 8 sau noul start menu din windows 10. Acest instrument inteligent aduce înapoi atît butonul de pornire cît și meniul start din Windows și oferă opțiunea de a trece peste pagina de start Metro, permițînd utilizatorilor care lucrează doar pe desktop pentru a porni Windows 8 direct în desktop. E un mod uşor şi simplu de schimbare a meniului de start pentru Windows8.
Eficiență și confort: 
StartMenu8 nu doar aduce înapoi meniul Start convenabil pentru Windows 8, dar, de asemenea, vă permite să ocoliţi ecranul Metro pentru Start al Windows 8 și să porniţi de pe desktop direct.

Comutarea ușor între start Metro și interfața desktop:
Aveți posibilitatea să comutați cu ușurință între cele două moduri prin apăsarea și menținerea apăsată tasta Windows, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Acces mai rapid la programe și fișiere:
StartMenu8 aduce înapoi  meniul de start obişnuit şi puteți obține acces rapid la programe, documente și fișiere, panoul de control și setări.

Cautări mai rapide:
Căutarea unificată și instantanee pentru aplicații pe desktop şi Metro scade timpul necesar în căutare și face munca ta mult mai eficientă.

Personalizabil pentru necesitățile dumneavoastră:
Aveți posibilitatea să fixați programe la meniul Start și bara de activități pentru acces mai rapid la programele preferate. E ușor de personalizat pentru a avea tot ce ai nevoie la doar un singur clic.

Pagina web
Descarca

5 comentarii:

  1. Pe pagina producatorului scrie versiunea Beta 3.Sper ca versiunea pe care ai puso tu la download este cea finala.
    O zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Link-ul pus de mine arată, după descarcare, că este versiunea 1.0.0..

      Ștergere
  2. Intradevar pare a fi versiunea finala.Am verificat si ai dreptate.
    v1.0.0.0 19 Ianuarie 2013.Merci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am descarcat aplicatia ,am instalato,am testato si pot spune ca este mai buna ca Stardock Start8,este tradusa si in Romana,poate fi personalizata si este 100% gratuita.Descarcati cu incredere,Nelu nu pune pe site falsuri si este mai rapid si decat producatorul care inca mai pune la download pe pagina sa versiunea beta 3.

    RăspundețiȘtergere