08 iunie 2018

Foxit Reader Portabil 9.0.1.5096

Foxit Reader este un program pentru calculator folosit la citirea documentelor in format PDF.
Este o alternativă pentru mai cunoscutul Adobe Reader, o varianta mult mai simpla, care vine cu tot ce este necesar pentru un cititor de PDF-uri.
Foxit Reader poate deschide orice fişier pdf, format foarte utilizat pentru crearea de documente electronice. Foxit Reader este un program de citit documente pdf simplu, rapid şi foarte eficient.

Pagina web
Descarca

6 comentarii:

  1. Va salut domnule Nelu ! Intru zilnic pe aici , dar mai rar scriu cite ceva . Va rog , daca se poate , am o intrebare care nu tine de Foxit . Am primit 2 LapTop-uri si am instalat Ubuntu pe ele .Unul avea licenta Windows 7 Pro , celalalt Vista Business .Mai pot fi refolosite aceste Key ?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Emil M
    Eu nu sunt mare specialist in domeniu.
    Daca ai DVD-ul cu Windows cu licenta eu stiu ca se poate reinstala. Eu am reinstalat si activat de citeva ori Windows7 Ultimate. Am licenta retail.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru raspuns . Nu am DVD-ul respectiv la nici unul .Daca doriti cele 2 key vi le pot oferi gratis , pentru ca si eu am destule beneficii in urma articolelor scrise de dvs aici .

    RăspundețiȘtergere
  4. Inteleg ca ati primit laptop-urile cu Windows-ul instalat.
    Daca nu aveti DVD-ul, probabil aveti licente OEM si nu le puteti folosi decit pe calculatoarele dumneavoastra pe care au fost instalate.

    Vedeti aici mai multe despre licente:
    http://www.windowsfaralimite.ro/windows/tipuri-de-licene-i-semnificaiile-lor/

    RăspundețiȘtergere
  5. Da , aveti dreptate , sint OEM. Multumesc pentru raspunsuri . O seara placuta va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  6. http://techno-serial.forumarabia.com/

    RăspundețiȘtergere