14 august 2019

ProcessKO 4.72

ProcessKO este un program pentru profesionişti şi utilizatori experimentaţi, cu o foarte buna cunoastere a PC-ului. ProcessKO este un instrument mic si util, conceput pentru a ucide rapid orice funcţionare de proces / program care nu se inchide.
Este frecvent intilnit  în rândul dezvoltatorilor sau a unui program-tester, că programul incercat fie nu funcţionează corect sau nu se poate închide chiar folosind Task Manager.  Programatorii şi bata-testerii în special sunt familiarizati cu aceasta problema. Atunci când un program se blochează, de obicei, te invită la Task Manager apasand CTRL + ALT + DEL, apoi trebuie să se găsească acest program îngheţat în listă, apoi a găsi şi selecta opţiunea "End Process" si in final pentru a confirma "Are you sure you want to terminate the process" (Sunteţi sigur că doriţi să încheiaţi procesul) cu un "yes". Acum, se pot salva multe miscari de mână şi, de asemenea, economisi timp! Şi este mai uşor ca niciodată. Cu ProcessKO se închde orice proces sau program mai repede.

Programul este portabil, doar dezarhivati intr-un folder si porniti ProcesKO.exe. 

ProcessKO_x64.zip 

Pagina web
Descarca

2 comentarii:

  1. Este ok programul, il folosesc zilnic inainte de a porni un joc, si poate inchide in 1-2 secunde peste 20-30 de fisiere care ruleaza in fundal, dar care incetinesc jocul multiplayer daca raman active. Am insa de precizat, ca pentru a deveni si mai eficient, in primul meniu din stanga care se deruleaza in jos, este obtiunea: "Run in admin mode", care prefer sa o activez zilnic, inainte de a pune in lucru programul de la butonul cu **. in forma de triunghi

    RăspundețiȘtergere
  2. O complectare, din meniul Favorites puteti adauga in lista programului fisiere care ruleaza in windows fara a fi vizibile, si care ruleaza dupa instalarea unor programe utile( antivirusi, progr. de backup, de obtimizare, etc) la fiecare pornire de windows. Cum se adauga, din meniul "Favorites" apasand "Add" si eventual "System32" de mai jos puteti adauga cate un astfel de fisier din lista care se va derula in jos, care va aparea ca si o iconita in ProcessKO, sau apasand "From file" daca stiti locatia unui astfel de program care nu apare in lista. De ce trebuie sa fii expert cand adaugi astfel de fisiere, pentru ca unele chiar le foloseste windows-ul, si daca cu acest program ii dati comanda sa se inchida, s-ar putea ca windows-ul sa devina uneori instabil sau neutilizabil, sa speram ca numai pana la o repornire a sa.

    RăspundețiȘtergere