01 februarie 2019

Comodo IceDragon 64.0.4.15

Comodo Ice Dragon este un browser cu tehnologie versatilă, bazată pe  Firefox care vă oferă toate caracteristicile necesare navigării, PLUS un nivel ridicat de securitate și confidențialitate oferit numai de Comodo. Cu o pornire mai rapidă, grafică îmbunătățită, redare și încărcare rapidă a paginii, cea mai recentă versiune de Dragon este plină de îmbunătățiri de performanță majore.
Fereastra Dragon este eficientă, curată, simplă. Cautarea și bara de adrese sunt combinate într-o singură casetă pentru a ușura  căutarea și navigarea pe Web. Dragon oferă acces la o piață on-line în care puteți descoperi mii de aplicații, extensii și teme pentru Dragon.
Sunt aduse îmbunătățiri de confidențialitate, identificarea ușoară Certificate SSL, precum și accesul la  propriile servere securizate DNS, No Usage Tracking,  încorporat în Updater, și integrare elegantă cu Windows antivirus. Instrumentele integrate de la Comodo Dragon vă permit să împărtășiți tot ceea ce găsiți pe web cu prietenii tăi, în mai multe platforme sociale.

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Cele mai bune și sigure browsere de pe piață în momentul de față.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestea sunt singurele browsere din care nu se pot fura parolele cu ajutorul programelor făcute de cei de la NirSoft.În sfârșit chiar și CCleaner cu versiunea 26 a învățat să le curețe.

    RăspundețiȘtergere
  3. oare? [img]http://sirburuslan.com/smile/4.gif[/img]

    RăspundețiȘtergere