29 aprilie 2019

MiniTool Power Data Recovery Free Edition 8.5

MiniTool Power Data Recovery este un program all-in-one uşor de utilizat pentru recuperare fisiere pentru utilizatorii de acasă. Cu acest utilitar gratuit si eficient, nu aveţi nevoie de pregătire tehnică deosebita pentru recuperarea  fişierelor. Toate datele de recuperare sunt logice si usor de realizat. Doar urmaţi pasii de recuperare de date, si vei primi datele pierdute înapoi.
MiniTool Power Data Recovery este foarte puternic şi profesional, nu numai ca va ajuta sa va recuperati fişierele şterse, dar recuperează, de asemenea, datele de pe hard deteriorat sau reformatate. În plus, MiniTool Power Data Recovery, nu recuperează numai datele de pe hard disk şi dispozitive RAID , dar suporta, de asemenea, recuperarea datelelor de pe CD, DVD disc, card de memorie, memory stick, şi o unitate flash. Ca o suita de software de recuperare de date, MiniTool Power Data Recovery include cinci module de recuperare de date - Undelete Recovery, Damaged Partition Recovery, Lost Partition Recovery, Digital Media Recovery and CD/DVD Recovery. Fiecare modul de recuperare de date se concentrează pe stari diferite de pierderi de date.

Notă. Versiunea gratuită ofreră recuperarea pentru 1GB de date.

Pagina web
Descarca 

3 comentarii:

  1. intr-adevar este foarte util. Nu as fi crezut ca poate sa imi salveze fisierele pierdute dintr-un "DELETE PARTITION". Si e si gratuit. Super!

    RăspundețiȘtergere
  2. personal license:
    45KAWUWK3U8MWKYUYPKU3M85PMA8VUPA

    enterprise license:
    U3V8K84PKVCVY34F45K8VCYMF4M38PU3

    commercial license:
    UUMMY8WX8VVSWSSCPKCVUC54PAF34K5K

    Folositi una din cheile de mai sus pentru a activa versiunea PRO [ veti scapa de limitarea de 1GB si veti putea recupera fisiere mai mari de un 1GB + alte optiuni]


    Enjoy !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru...cadou! Am încercat ”personal license” si merge inregistrarea!

      Ștergere