30 aprilie 2019

Supremo 3.4.1.1161

Supremo (fost Supremo Remote Desktop) este un program pentru a controla calculatoare de la distanţă prin internet pentru asistenţă, prezentări, chat sau transfer de fişiere.  
Supremo nu are nevoie de nici o configurare pentru router sau firewall.
Supremo oferă multe caracteristici utile pentru asistenţă de la distanţă şi suport de la distanţă a clienţilor. Puteţi transfera fişiere şi foldere (upload si download) cu un FTP-client ca interfaţă, foarte usor de folosit. Puteţi trimite fişiere şi foldere pe PC-ul clientului, cu un simplu drag & drop peste fereastra de Remote Desktop, sau puteţi descărca un fişier sau un folder de pe computerul la distanţă la computerul local.

Supremo permite crearea unei agende detaliate şi păstrează o istorie a conexiunilor utile pentru conectarea rapidă la un computer la distanţă. În plus faţă de câteva funcţii utile, cum ar fi chat-ul multi-utilizator, instalare ca un serviciu (care permite să se reconecteze la repornirea sistemului) şi reconectare automată, Supremo este conceput special pentru securitate, deoarece foloseste o criptare de date puternică, împreună cu HTTPS (SSL),  protocol securizat de transfer.

Programul este portabil.

Pagina web
Descarca

2 comentarii:

  1. foarte tare acest soft, avand in vedere portabilitatea lui. functioneaza perfect de pe stick. senq :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Programul asta imi place si mie, e mai bun decat teamviewer si nu trebuie instalat in pc.

    RăspundețiȘtergere