02 mai 2019

KeePass (exe/portabil) 2.42

KeePass este un password manager, gratuit-open source, care vă ajută să gestionaţi parolele într-un mod securizat. Puteţi pune toate parolele într-o bază de date, care este blocata cu o cheie master sau un fişier cheie. Deci, trebuie doar să va amintiti de o singură parolă master sau selectaţi fişierul cheie pentru a debloca întreaga bază de date. Bazele de date sunt criptate folosind cei mai buni şi mai siguri algoritmi cunoscuti în prezent (AES şi Twofish).
Alte caracteristici includ generator de parolă, auto-blocare, baza de date de căutare, de import / export, şi mai mult.
Există, de asemenea, versiuni disponibile pentru BlackBerry, smartphone-uri şi alte dispozitive portabile.
Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina de caracteristici.

 KeePass Portabil

Pagina web
Descarca

3 comentarii:

  1. Și LastPass este la fel de bun parcă!
    Numai că ăsta sau LastPass se zvonea că se folosește de datele personale ... ;))
    Nimic nu mai este sigur !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Password Box: https://www.passwordbox.com/ este un manager de parole gratuit pentru 25 de situri web, care este suportat de Internet Explorer, Chrome, Firefox and Safari, cu o parola de baza care decripteaza accesul la toate aceste parole, pentru logarea automata pe oricare din cele 25 de site-uri. Pentru a avea accces la mai mult de 25 parole retinute trebuie sa platiti 1 $ pe luna.

      Ștergere
    2. Avantajul lui Password box este ca baza de parole necesare logarii pe site-uri web poate fi accesata prin email si parola de baza de pe orice terminal conectat la internet

      Ștergere