21 mai 2019

VidCoder(exe/portabil) 4.36

VidCoder este un instrument de conversie şi extragerea video de peDVD / Blu-ray care utilizeaza motorul de codificare  HandBrake. Programul poate extrage conţinutul de pe cele mai multe DVD-uri si discuri Blu-ray (atît timp cît acestea nu sunt protejate la copiere) şi face conversia video la o varietate de formate populare, inclusiv MP4, MKV, H.264, MPEG-4, MPEG-2 si Theora video.
Programul oferă mai multe presetări, împreună cu o interfată intuitivă care îl face usor pentru a personaliza setările de codificare. Puteţi converti filmele direct de pe disc sau puteţi încărca un fisier video salvat anterior .  
VidCoder include o caracteristică utilă, de previzualizare care vă permite să testați setările de codare pe un clip mic de film, fară nevoia de a procesa întregul film. Alte caracteristici includ codificare în lot, o opţiune pentru a întrerupe / relua codificarea, filtre video, suport pentru subtitrari, si mai mult.

Pagina web
Descarca

Un comentariu:

  1. Nu stiam de VidCoder!Il descarcai[varianta portabila] si pot sa spun ca nu e rau .Cel mai interesant imi parut modul cum poate converti o mica parte din fisierul video[chiar si 5 secunde] ca sa poti vedea un mod prewiew al versiuni de iesire.In felul asta poti testa diverse setari pana cand gasesti varianta care iti convine dupa care poti incepe conversia intregului fisier.

    RăspundețiȘtergere