25 iulie 2019

Auslogics Registry Cleaner 8.0.0.2

Auslogics Registry Cleaner este proiectat pentru optimizare registri rapid şi în condiţii de siguranţă . Acesta va detecta şi rezolva diverse erori Registru şi a se asigura că computerul dvs. se execută la fel de bun ca noi.
Windows Registry este o bază de date care stochează setările şi opţiunile Microsoft Windows . Acesta conţine toate informaţiile şi setări pentru toate componentele hardware, sistemului de operare, software şi setări de utilizator.
 Intrările de registry sunt create ori de câte ori se instaleaza software şi drivere noi, şi atunci când se face o dezinstalare intrări invalide din registri sunt, uneori, lăsate în urmă. La fel ca orice altă bază de date, Registrul devine o adevărată mizerie, fără întreţinere corespunzătoare începe sa apara erorile de registry. Acestea determina computer pentru sa încetinineasca, începe sa "inghete"  şi sa se blocheze.
Din fericire Auslogics Registry Cleaner poate sa rezolve toate aceste probleme. Aceasta va optimiza Windows Registry şi să asigure rapid, stabil, performanţa calculatorului fără erori. Chiar dacă PC-ul este destul de nou, Auslogics Registry Cleaner va asigura că rămâne în stare perfectă.

Pagina web
Descarca

Un comentariu: