22 iulie 2019

BitComet 1.58

BitComet este un P2P file-sharing gratuit(freeware)  compatibil cu Bittorrent, care este unul din cele mai populare protocoale P2P , proiectat pentru mare viteză de distribuţie pentru fişiere de dimensiuni de 100MB sau de GB.

BitComet este un BitTorrent client, puternic, curat, rapid şi uşor de folosit, . Se acceptă download simultan , download la rînd, selectarea descărcării în pachete torrent, reluare rapidă, chat, disc de memorie cache, limite de viteză, portul de cartografiere, proxy, IP-filtru, etc
Caracteristici principale:
-Complet nou, scris în C + +, stabil şi rapid, utilizare redusă a procesorului.
-Download-uri multiple simultan, capacitatea de a selecta descărca fişiere într-un set de fişiere torrent şi prioritate.
-Capacitatea de a limita viteza de încărcare, precum şi viteza de download.
-Intelligent Connection Optimize, auto optimizare pentru diferite conexiuni, ruleaza bine, folosind toate setările implicite.
-Intelligent Rate Control , optimizare la încărcare, pentru a obţine rata de download maximă.
-Intelligent Disk Cache, scăderea potenţialul de a deteriora hard disk-ul atunci când descărcarea este de mare viteză (> 500KB / s) prin micşorarea frecvenţei de citire/scriere , pentru a nu folosi memorie în plus.
-Intelligent Disk Allocating, timp scurt de alocare pentru disc, de asemenea, reduce fragmentarea discului aproape de zero.

Pagina web
Descarca

3 comentarii:

  1. Bit comet este conform experienței mele cel mai bun client de torrent.În schimb versiunea acesta v1.36 2013.5.2 nu aduce mare lucru la îmbunătățiri ci așa cum explica și Nelu o instalare cu japca a lui Google Chrome și a altor programe nedorite.Ce aduce nou acestă versiune:
    Bugfix GUI: ocazionale crash-uri atunci când se șterge sarcina în timpul descărcării
    Îmbunătățirea Core : prin sprijinirea cu un addon pentru Firefox 20 ca download manager,deși acesta dispune de unul foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim pentru acestă versiune 1.40 x64.Din păcate nici acestă versiune nu funcționează nativ în x64 ci e doar numele de ea.

    RăspundețiȘtergere