15 august 2019

BitDefender Antivirus Free Edition 1.0.15.135

Bitdefender Antivirus Free Edition este o soluţie antivirus gratuită ce utilizează tehnologia Bitdefender premiată  la nivel internațional. 
Bitdefender se bazează pe un sistem de detecție bazat pe tehnologii comportamentale, studiate in mediu virtualizat, și pe servicii de tip cloud, pentru a opri amenințarile informatice in timp real.Scutul antivirus evită scanarea repetată a fişierelor curate, astfel încât calculatorul rulează la viteza maximă.
Dupa download, odată instalat, Bitdefender Antivirus Free Edition protejează calculatorul fără să pună întrebări și fără sa necesite configurări suplimentare.

Pagina web
Descarca

4 comentarii:

  1. Se instalează foarte anevoios chiar și pe un calculator foarte puternic cu procesor i3-2120 cum am eu. Pe calculatoarele mai slabe nu-l recomand mai ales dacă sunt cu xp. La mine s-a blocat xp-ul urât de tot, chiar dacă înainte Microsoft Security Essentials rula fără niciun fel de probleme. Am fost nevoit să reinstalez totul de la zero pe calculatorul vechi, iar el în windows 7 avea scor 3.5 pe procesor. Deci nu testați dacă nu aveți procesor dual core și cu sistem de la vista în sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am instalat pe un i3 -380 M , am descarcat de fapt de la bitdefender si nu au fost probleme , am mai instalat si pe un XP , processor dual core de 2,93 .nu pot spune ca instalarea a fost anevoioasa , functioneaza bine , cel putin de un an , a fost o singura data cind a fost problema cu o actualizarea dar s-a rezolvat prin intermediul celor de la bitdefender

      Ștergere
  2. Fara functia real time este 0 !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc cu brio Total security de circa 2 ani, dupa ce am incercat practic toate antivirusurile. Am însă un Dell i7. Singurul lucru care mă deranjeaza uneori este ca vrea actualizare in fiecare zi si trebuie sa astepti. Daca nu astepti actualizarea se deschide greoi orice browser. In orice caz, il prefer din toate celelalte!!
    Dumitru.

    RăspundețiȘtergere