07 august 2019

Comodo Firewall 12.0.0.6882

Comodo Firewall oferă cele mai înalte niveluri de securitate împotriva ameninţărilor inbound şi outbound, blocheaza porturile computerului împotriva hackerilor şi software rău intenţionat de la transmiterea de date confidenţiale prin Internet.  
Comodo Firewall face mai uşor pentru tine de a specifica exact la care cereri li se permite să se conecteze la Internet şi imediat vă avertizează atunci când există activitate suspecte. Premiatul Comodo Firewall ofera utilizatorilor de PC-uri o protectie de prevenire bazata pe "uşa închisă" pentru viruşi, malware, şi  hackeri.  
Firewall-ul este, de asemenea, o parte a Comodo Internet Security Pro 2011.

Pagina web 
Descarca

6 comentarii:

  1. De la ambele link-uri coboara versiunea 6.0 , mai exact 6.0.2566.2708 si nu 6.1.275152.2801 .O zi buna tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că este o problemă de la Comodo, pentru că eu am găsit pe mai multe site-uri, sofpedia, majorgeek, freewarefiles, unde este dată versiunea 6.1 și se descarcă tot 6.0.

      Singurul loc de unde am descarcat noua versiune 6.1 x86 este link-ul ”FreewareFiles Mirror” de aici:
      http://www.freewarefiles.com/downloads_counter.php?programid=65125

      Ștergere
  2. Pentru deținătorii de sisteme windows 10 există o versiune compatibilă cu acesta.De obicei se oferă spre descărcare versiunile compatibile cu windows 7. https://antivirus.comodo.com/antivirus-for-windows-10/.Se scoate instalerul x32 sau x64 din acest exe cu 7z și se poate instala versiunea Internet Security.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb acest antivirus, aduce actualizari zilnice de semnaturi si isi face treba fara a deranja lucrul cu calculatorul, nu permite sa se instaleze programe noi cu virusi, testandu-le la instalare, plus ca browser-ul Comodo este aproape identic cu Google Chrome, multumim Nelu pentru acest program.

    RăspundețiȘtergere
  5. Slăbuț prin presetările existente.Eliminarea acestora dă șanse de îmbunătățire.Să nu uităm cine este Comodo și cu ce se ocupă.Apropo există și variantele pe x64 pentru browsere(realizate după multe insistențe)

    RăspundețiȘtergere