22 iulie 2019

Machete 5.0.44

Machete Video Editor Lite este un software gratuit de editare video, uşor şi fără pierderi. Acesta este proiectat pentru a face, rapid si simplu, o "tăiere" a fişierelor video(numai  AVI and WMV ): puteţi şterge fragmente inutile (de exemplu, să tăiati din reclame), copiere, mutare, amestecare şi de a salva piese individuale.
Acest lucru înseamnă că Machete Video Editor Lite combină funcţionalitatea atât de la un video splitter (cutter, trimmer), şi un video joiner (pentru a uni fişiere video cu exact acelaşi format). De asemenea, puteţi utiliza software-ul pentru a elimina piese audio din fişiere video şi edita tag-uri (metadate), în toate formatele de fişiere acceptate.
Cu interfaţă simplă şi intuitivă,  puteţi edita fişiere în termen de câteva minute, chiar dacă nu aţi editat înainte un fişier video. Folosind această versiune a programului, fisierele AVI şi WMV pot fi editate (cele mai multe codec-uri video asociate acestor formate sunt acceptate).
Toate operaţiile de editare sunt efectuate fără o re-codificare (fară pierdere de calitate la editare). Acest lucru nu numai că economiseşte timp, dar păstrează, de asemenea, calitatea iniţială a fişierului video. De asemenea, înseamnă că nu ar fi nevoie de un calculator puternic şi costisitoar pentru a edita materialul video. După ce un fişier este editat şi salvat, acesta păstrează formatul original.

Pagina web
Descarca

2 comentarii:

  1. Super editor!.. Multumesc Nelu!

    Zilnic gasesc cate ceva misto la tine pe site.

    Sper ca viata sa te compenseze la randul ei pentru binele pe care il faci.

    Avem nevoie de tine pe termen lung cu ceea ce faci pe acest site, asa ca.. Multa sanatate si viata lunga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere!
      Acesta este singurul scop al acestui blog: sa va ajute.
      In situaţia mea actuală, ca vîrstră si ocupaţie, să fiu sănatos este tot ce am nevoie!
      Aşa că să fim sanatosi!!!

      Ștergere