09 august 2019

WPS Office Free 2019 11.2.0.8693

WPS Office Free (Fost Kingsoft Office) este o suită de birou gratuită, care oferă o serie de caracteristici pentru crearea, vizualizarea şi editarea documentelor personale şi/sau de afaceri. WPS Office Free include Writer (scriere), Presentation (prezentare) şi Spreadsheets (foi de calcul). Aceste trei module, fiabile şi versatile, sunt perfecte atît pentru uzul personal de la domiciliu cît şi pentru afaceri profesionale.
WPS Office Free este compatibil cu cele mai noi formate de fişiere Microsoft Office. Va deschide cu usurinţă, scrie şi citeste documente create cu Microsoft Office (doc,.. docx,. xls,. xlsx,. ppt,. pptx, etc si poate salva ca cel mai nou format. docx,. xlsx,. pptx. ), precum şi o varietate largă de alte formate. Microsoft Office poate deschide, de asemenea,  fişiere WPS Office, fără a avea WPS Office instalat pe acelaşi computer.

 În plus, are încorporat un convertor  în format PDF, care vă permite să convertiți toate fişierele WPS Office în fişiere PDF, precum şi un corector ortografic automat cu funcţia de a corecta şi a vă asigura precizie; mai multe tab-uri de interfaţă pentru a evita complicaţii cauzate de comutarea între mai multe ferestre de documente. Toate funcţiile de mai sus sunt oferite într-un pachet de instalare relativ mic de doar 40 MB, mult mai mic faţă de dimensiunea Microsoft Office.
WPS Office Free  poate satisface toate cerinţele dumneavoastră de birou fără a lua mult din spaţiu pe hard disk, este gratuit, şi poate înlocui cu succes Microsoft Office.


Pagina web
Descarca

5 comentarii:

  1. Are într-adevăr toate funcțiile și pe deasupra se deschide mai repede decât oricare alte suite de la 2003 în sus ca să nu mai vorbim de libre sau open.Ocupă și puțin și are o înfățișare asemănătoare cu cele deja consacrate.Stă prost în schimb la dicționare și corectare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @axelluny Precizările tale sunt corecte şi binevenite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Please note that we will not update Kingsoft Office Free to WPS Office Free, since the updated software does not come with a freeware version, it only comes as a trial edition

    http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Office-suites/Kingsoft-Office-Free.shtml#download

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Includes 30 day trial of Home Premium Edition
      After 30 days reverts to our free Home Basic Edition
      Includes basic versions of Writer, Presentation and Spreadsheet
      View, edit and create documents compatible with Microsoft Office
      100s of FREE templates
      And much more
      http://www.wps.com/windows/

      Ștergere
  4. In fact even the `free trial` is not really free. Its not free of painful hassles. It is very insistent to upgrade and then it becomes unusable due to all sort of limitations (it refuses to save documents, printing with watermark etc) I do not use it anymore. Its too annoying.

    RăspundețiȘtergere