02 august 2019

360 Total Security 10.6.0.1179

 Nou: 360 Total Security Essential

360 Total Security oferă protecție completă împotriva virușilor și a altor tipuri noi de amenințări. Atunci când faceți cumpărături on-line, descărcați fișiere, navigareți pe pagina de web, 360 ​​Total Security vă protejează de criminalității informatice, în orice moment.
În plus, aveți posibilitatea să efectuați cu un singur clic facilitatea de curățare, care să mențină PC-ul în condiții optime. 
Caracteristici cheie:
- verificare securitate Wifi
- verificare PC
- virus scan
- accelerare sistem
- curațare fisiere restante
- protecție amenințare pe web
- protecție cumparaturi online
- scanare fișiere descărcate
- partajare Facebook
- integrare motor anti-virus Avira
- integrare motor anti-virus Bitdefender

Pagina web
Descarca

9 comentarii:

  1. Multumesc, Nelu, intr-adevar este cel mai bun antivirus care este si gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bun il am de vreo 3 luni, atentie tre sa activati si motoarele de la avira si bitdefender, ca altfel cu motoarele lui cam slabut, dar si cu motoarele lui se descurca mult mai bine ca altele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentarii. Eu nu folosesc acest program, dar orice informații despre oricare program prezentat pe blog sunt binevenite.

      Ștergere
    2. pai am auzit multe chestii bune si din teste;e de la AV-Test, ei au testat 360 Internet Secutity, care are 2 motoaare proprii si motorul de la Bitdifender, asta zic eu ca e mai bun multe review-uri pe You Tube il lauda, asa ca l-am testat pt lamuriri citeste articolul http://geekcraiova.blogspot.ro/2015/02/360-total-security-v5201068-testat.html

      Ștergere
  3. am si scris acum ceva timp despre el :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Very nice blog For More Software And Apps Visit My Blog
    360 Total Security 7.6.0.1030 Latest Version For Windows PC Download

    RăspundețiȘtergere
  5. Slăbuț.Nu e normal ca după un anumit timp de funcționare după scanări rapide la o scanare full să găsească 64 probleme pe motorul propriu de cloud. Celelalte motoare nu le folosește decât pentru a se promova.Există momente în care se dezactivează singur...sau fără intervenția utilizatorului ,iar asta îmi dă mult de gândit.Ultima dată când am renunțat la el a fost din cauza că puteam f ușor să-i opresc procesele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este un program bun, are inclus si un porgram de optimizare a jocurilor, multumim Nelu

    RăspundețiȘtergere