02 august 2019

Eusing Maze Lock 4.0

Eusing Maze Lock este un instrument puternic conceput pentru a vă ajuta să blocaţi calculatorul cu un singur click pe pictograma din tavă. Deși oferă un sistem de blocare diferit față de cel din Windows, Eusing Maze Lock pune o pictogramă în system tray(tava de sistem) care vă permite să blocați sistemul fie instantaneu sau folosind o tastă(hotkey) personalizată.

Eusing Maze Lock este o aplicatie utila care servește scopului său și oferă unele opțiuni de configurare interesante care pot fi ușor stabilite atât de către începători cât și de utilizatorii mai experimentati. Puteți specifica imaginea fundalului de blocare a ecranului, schimba modelul la 4 x 4 sau 5 x 5.  
Eusing Maze Lock poate autobloca calculatorul atunci când ferestrele deschise și computerul sunt inactive. Cu aceasta aplicatie unică veți  o siguranţă în plus pentru computer.

Pagina web
Descarca

9 comentarii:

  1. "pictograma din tavă" sau "tava de sistem" , din pacate se inscriu in deficientele de traducere automata din Google Translate.
    Obiectul de cheama "notification area"
    Unele notiuni din vocabularul IT nu de traduc bine.
    Am criticat serviciul Google, nu blogul tau, pe care il urmaresc si il apraciez zilnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar cuvântul ”sandbox” nu se traduce cutiuța cu nisip a pisicii unde trebuie sa-și facă nevoile? Este aceeași problemă ca și mai sus,este vorba de traducere și adaptare la context în situația de față, locul unde pisica poate face în siguranță fără a murdării covorul dar cu posibilitatea aproape reală de al îngropa cu lăbuța.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru apreciere şi pentru...înţelegere! Din păcate trebuie să mă folosesc de google translate pentru traducerea textului. Aşa că pot apare traduceri mai... nepotrivite.

      Ștergere
  3. daca fisierul exe este conceput de un tip cu nume rusesc, nu-l descarcati. De ce ??!!! pt ca eu l-am luat si l-am scanat online aici http://virusscan.jotti.org/en , aici https://www.virustotal.com/ si aici http://virscan.org/ si a fost depistat peste tot ca fiind infectat(virus-spyware). Am pe pc-ul meu un alt program ce face acelasi lucru si arata la fel doar ca se numeste XUS PC Lock si... este curat. O spun din experienta, nu am deloc nici un interes sa-i fac reclama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am gasit pe mai multe site-uri de download, inclusiv pe Softpedia unde zice că este curat100%
      "Softpedia guarantees that Eusing Maze Lock 2.1 Build 20121214 is 100% CLEAN, which means it does not contain any form of malware, including spyware, viruses, trojans and backdoors."
      http://www.softpedia.com/get/Security/Lockdown/Eusing-Maze-Lock.shtml

      Ștergere
  4. Nu zic ca nu-i drept ce zici tu, dar l-am descarcat dupa ce am postat anterior si l-am reverificat pe http://virusscan.jotti.org/en si http://virscan.org/ si-n ambele cazuri l-a gasit infectat Clamav-ul si avastul.incearca si tu sa vezi daca-i corect ce zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu te contrazic, pentru că nu sunt expert în domeniu, dar din curiozitate am descarcat si verificat. Cu avast si Malwarebyts Anti Malware pe PC şi l-am trimis si la VirusTotal.
      Rezultatul=0
      https://www.virustotal.com/file/b62b0ae68f885c4486a6339bcee64cfbe84982a4f112c72b4eaba70a52972c38/analysis/1355600630/

      Ștergere
    2. ma rog...face fiecare cum crede, dar am zis ca trag un semnal de alarma,sa nu mai "muste" si altcineva. mie, la reverificare pe http://virscan.org si http://virusscan.jotti.org/en, antivirusii ClamAv si avast l-au gasit infectat. oricum o pagina web cu mai multe motoare de antivirusi, updatate la zi,imi prezinta suficienta incredere...asa ca doritorii pot verifica fiecare personal, inainte de a-l instala.

      Ștergere