16 octombrie 2014

FeyRecorder 3.1

FeyRecorder este un instrument audio, capabil să efectueze sarcini diverse, inclusiv de sunet: conversie de pe CD, casete, DVD-uri, concerte live, sunete TV, radio online, jocuri video şi alte surse de orice sunet în fişiere audio care pot fi uşor salvate pe hard disk.
Abilităţile programului merg chiar mai departe prin integrarea functiei text-to-speech de conversie cu voci naturale, care vă permite să ascultaţi documente de tip text în orice moment. Gama de compatibilitate atinge cele mai populare formate, printre care MP3, WMA, OGG, VOX, UA, AIFF.Uşurinţa utilizării programului îi permite să fie folosit de către orice tip de utilizator care vrea sa salveze înregistrări audio în diferite formate sau de a salva documente text ca fisiere audio. Toate aceste fişiere pot fi transferate apoi la orice dispozitiv portabil apt sa le redea. Odată ce setările sunt configurate(sursa de sunet, calitatea înregistrării, şi volumul), sunteti gata să apăsaţi pe butonul de înregistrare. Trebuie doar să selectaţi formatul dorit şi faceţi clic pe butonul Record. Pentru a preveni conversii duplicat, conversii de format de fişiere necesare sunt realizate automat cu ajutorul cache-ul inteligent.
Caracteristicile nu se opresc aici! Cu FeyRecorder aveţi timp de înregistrare nelimitat si esti capabil de a salva fisiere audio, sub titlul ales de dumneavoastră şi în directorul care il selectaţi. Interfaţa FeyRecorder  este la fel de impresionanta ca programul in sine - curată, cu afişajele utile, inclusiv de filtrare, un grafic de undă dinamic al fişierelor audio, manipulând o serie de efecte de sunet, un egalizator pentru ameliorarea calităţii sunetului şi multe altele.

Atenție la instalare! Are mai multe toolbar incluse în pachet.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu