15 noiembrie 2014

Eusing Free Registry Defrag 2.3

Eusing Free Registry Defrag este un software gratuit pentru defragmentare registry, care optimizează registry prin eliminarea lacunelor, fragmente şi spaţiu irosit în fişierele registry Windows. Cu  timpul registry devin mai mari şi mai mari odată ce noi programe sunt instalate, utilizate şi eliminate.
Chiar dacă aceste date se elimină din sistem atunci cînd aplicaţiile sunt dezinstalate, dimensiunea registry nu va scădea. Acest lucru se datorează faptului că datele vor fi marcate ca spatiu gol, dar rămîne în loc. În acest fel registry devin mai fragmentaţi în timp. Fragmentarea cauzeaza scăderea performanţei generale a sistemului. Sisteme cu un registru fragmentat va dura mai mult să pornească şi va folosi mai multă memorie doar pentru procesare registry, rezultat în performanţa globală a scăzut în alte programe sunt obligaţi să folosească memoria virtuală mult mai lent.  
Eusing Free Registry Defrag poate defragmenta si compacta, Windows Registry în cîteva minute. Acesta va scana prin tot sistemul de registry pentru a elimina orice resturi, reduce dimensiunea registry şi în cele din urmă creşte cantitatea de memorie RAM şi îmbunătăţirea performanţelor computerului. Aceasta nu schimbă conţinutul de registru, în nici un fel, nici nu defrag fizic fişierele registry pe unitate.Optimizarea este pur şi simplu o compactre de registry la dimensiunea minimă posibilă.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu