03 aprilie 2015

Cloud System Booster 3.6

Cloud Sistemul Booster este un nou sistem inovator de întreţinere şi un instrument de optimizare bazat pe tehnologia cloud. Este un puternic  program all-in-one de intretinere şi de reparare, cu patru funcţii puternice:  optimizare și reparare  PC și curaţare registry şi  hard disc.
Curăţare: Analiza şi de curăţare fişiere care nu sunt necesare, care incetinesc un PC într-un mod rapid.
Optimizare: Optimizarea elementelor care au impact la performanţa PC-ului, pentru a accelera calculatorul şi pentru o performanţă mai bună.
Reparatii: Găsirea şi repararea erorilor din PC într-un mod inteligent
Curăţare şi optimizare aplicaţii: Analizează aplicaţiile instalate pe un PC pentru a le curăţa şi optimiza, de a duce PC-ul la o performanţă de vârf.
Programul este proiectat pentru începători cât şi pentru utilizatori profesionişti, cu un singur clic pe o zi pentru a da un impuls simplu calculatorului.

Pagina web
Descarca

3 comentarii:

  1. Multumesc pentru acest program minunat!
    Faci o treaba buna cu acest blog,sa nu te lasi niciodata din a face acest lucru,multi nusitu sa-ti aprecieze munca dar eu o apreciez.O zi buna domnule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc şi eu pentru apreciere.
      Sanătate şi numai bine!

      Ștergere
  2. Nu stiu cat de bun este acest program, insa pot spune ca Auslogics BoostSpeed este unul din cele mai bune si mai complete programe de mentenanta. Insa nu este gratuit!

    RăspundețiȘtergere